UV nyomtatás (fehér + formalakk)

UV nyomtatással előkezelés nélkül a jelenlegi tapasztalataink szerint a következő anyagok nyomtathatóak (a teljesség igénye nélkül): papír, fa, bőr és műbőr, plexi és bizonyos műanyagok, kerámia készítmények, stb. Előkezelést igénylő anyagok: fém és üveg felületek, bizonyos műanyagok.

Ezzel a technológiával lehetséges fehér alányomást, illetve formalakkozást készíteni egy munkamenetben, ezért a nyomat rétegei biztosan nem “csúsznak el” egymásról, mindig tökéletesen fogják fedni egymást. Ezzel a technológiával érdemes készíteni a legtöbb alacsony és közepes példányszámú reklámajándékot. A teljesség igénye nélkül néhány példa: fém és műanyag tollak, noteszek, kulacsok és termoszok, pendriveok és powerbankek, stressztárgyak, üveg plakettek, plexi és fém táblák és számtalan különleges hatású nyomdai termék előállítására kiváló választás.

Nyomtatónk paraméterei

Paraméter Érték
Max. nyomtatási sebesség 5.78 m2/h
Cseppméret4 pl
Max. nyomtatási felbontás1440 x 1440 dpi
SzíncsatornákCMYK + W (fehér) + V (lakk)
Max. nyomtatási méret24 x 20 in (609.6 x 508 mm)
Max. anyag vastagság300 mm
Max. tárgy súly15 kg

További információk az UV nyomtatónkról:


Réteg lehetőségek

Az UV nyomtató a CMYK a fehér és a lakk rétegeket nem egyszerre, hanem egymás után viszi fel a felületekre. A rétegek sorrendje meghatározza a vizuális eredményt is, ezért érdemes tudni, hogy milyen lehetőségek vannak e téren:

Rendelés leadás

E-mail

A legtöbb UV nyomtatott grafika a méretéből adódóan lehetővé teszi a csatolmányként való elküldést így mind amikor mi küldjük az előkészített tervet, mind amikor mi kapjuk a nyomdakész grafikát, akkor megfelelő lehet ez a csatorna.
Nagyobb rendelések, vagy bizonyos (jó minőségű, bitképes) grafikák esetén a felhőbe feltöltött, majd velünk megosztott fájlok is megfelelőek.

Személyesen

A megrendeléseket személyesen, üzletünkben is le lehet adni, a nyomdakész anyagokat pendrive-on, vagy CD-n is tudjuk fogadni. A személyes egyeztetés előnye, hogy a papírminta katalógusunk szabadon böngészhető, illetve UV nyomtatási mintáink is segítenek az ideális nyomtatási mód eldöntésében.


Ajánlatkérés, kapcsolatfelvétel:

Cégnév / név*

Cég esetén adószám:
--

Email cím*

Telefonszám

Alapanyag jellege*

Alapanyag/tárgy megnevezése*

Alapanyag méret mm x mm

Nyomat méret* mm x mm

Nyomat sűrűség:

Mennyiség:* db

Nyomat jellege:* Fehér nyomtatásCMYK nyomtatásFormalakk nyomtatásTaktilis - Braille nyomtatás

Leírás:

Elkészítési határidő: