Ipari táblák és jelölések készítése

Ipari jelölési és lézervágási igényeket is ki tudunk elégíteni, sok ilyen jellegű munkát készítettünk már. Ezek jellemzően logó/embléma jelölések, egyedi sorszámmal, QR kóddal, datamátrix kóddal jelölt adattáblák, vagy ipari formavágások. Ezekben az esetekben határozottan javasoljuk a próbadarab készítését, mely alapján egyértelműen eldönthető, hogy tudjuk-e a kellő minőségben kivitelezni a munkát, illetve a mesterdarab etalonként szolgálhat az egyenletes minőségű gyártás koordinálásához, ellenőrzéséhez.

Adattáblák, géptáblák készítése

Adattáblákat tudunk készíteni acélból, alumíniumból, rézből, illetve gravírozható műanyagból is. Ezek lehetnek egyedi feliratokkal, sorszámmal, QR vagy datamátrix kóddal is ellátva.


Ipari jelölések

Már kész/félkész termékekre is tudunk jelöléseket készíteni, akár forgástestekre is. Ebben az esetben különösen fontos a próbagravírozás lehetősége, mivel egy általunk nem ismert alapanyagról nehéz biztosan eldönteni, hogy milyen lesz a jelölés pontos végeredménye.


Ipari vágások

Bizonyos anyagok nagyon jól vághatóak lézerrel és sok esetben a lézer kifejezetten előnyös technológia (például habosított, vagy textil anyagoknál egyből le is zárja a vágott éleket, azok nem foszlanak).

Makettekhez kiváló alapanyag a rétegelt lemez, méretek teszteléséhez sok esetben bevált már a szürkelemez, poháralátét karton is.

Szerszámokhoz, dobozokhoz PE műanyagból lehet habosított szivacsbetétet készíteni.

Ajánlatkérés:

Cégnév / név*

Cég esetén adószám:
--

Email cím*

Telefonszám

Alapanyag jellege*

Alapanyag/tárgy megnevezése*

Alapanyag méret mm x mm

Alapanyag vastagság: mm

Gravírozás méret mm x mm

Lézervágás vonal hossz: mm

Maszkolás: maszkolás nélkülegy oldalonkét oldalon

Mennyiség:* db

Leírás:

Elkészítési határidő: