Reklámtárgy emblémázás

Tapasztalataink alapján cégek sokszor kerülnek olyan helyzetbe, hogy egy rendezvényre, eseményre, ünnepnapra adni szeretnének kollégáiknak, ügyfeleiknek egy kisebb ajándékot, amin rajta van a cég, vállalkozás neve, logója. Ezekben az esetekben direktben kell elkészíteni a nyomtatást/jelölést a megfelelő tárgyakra.

Direkt UV nyomtatónk és lézergravírozó gépeink ilyenkor jó szolgálatot tesznek, már számos alkalommal bizonyították, hogy számíthatunk rájuk akkor is, amikor mások már csak széttenni tudják a kezüket.

A leginkább hétköznapi ilyen tárgy a toll. A műanyag tollakra csak UV nyomtatással, a fém tollakra lézergravírozással is lehet jelölést készíteni.

Sokszor dolgoztunk már pendrive-ra, kulacsokra, powerbank-ra, noteszekre is.

A vendéglátással, cateringgel foglalkozó cégek szívesen dolgoznak olyan poharakkal, üvegekkel vagy akár evőeszközökkel, amin a logójuk látható, de szinte bármilyen más tárgy jelölése is megoldható.


UV nyomtatás

UV nyomtatással színes grafikákat is meg lehet jeleníteni számtalan felületen: műanyag, üveg, fém, papír, bőr és még sorolhatnánk. A legtöbb reklámtárgy jelölhető ezzel az eljárással és az UV festék a felületen erősen megtapad.

Lézergravírozás

Lézeres jelöléssel jellemzően fém, üveg, bőr felületek jelölhetőek szépen, de sok műanyagon is sikerült szép eredményeket elérnünk. A jelölések rendkívül tartósak, csak az anyag roncsolásával távolíthatóak el.


Üzenet küldése:

(Max 2MB)