Tábla készítés

Akár kisebb, akár nagyobb táblákról van szó, akár fémről, plexiről, egyéb műanyagról, szívesen segítünk a megfelelő alapanyag megtalálásában! Tudunk készíteni táblákat fémből (alumínium, réz, acél), plexiből, habosított PVC-ből, arany/ezüst hatású gravírozható műanyagtáblából is. Ha igény van rá, akkor furatokkal, lekerekítéssel, kétoldalas ragasztóval együtt is tudjuk készíteni.

Kis méretű táblák

Jellemzően névtáblák (akár kutya biléták), cégtáblák készülnek kis méretben, de a névkitűzők illetve bizonyos ipari jelölő táblák is ebbe a mérettartományba tartoznak.

Kreatív ipari termékekhez (pl. táska tervezők táskáihoz) is nem egyszer készítettünk már kis táblákat.


Közepes méretű táblák

Közepes méretben rendelnek tőlünk legtöbbször cégtáblákat, amin már elérhetőségek, egyéb adatok is vannak, illetve az eligazító rendszerek táblái is sokszor ebbe a méretbe tartoznak.


Nagy méretű táblák

Világító táblák, presentation boardok, eligazító rendszerek nagy méretű táblái tartoznak ide. Számtalan módon készülhetnek, a felhasználás módja és a design is meghatározzák, hogy milyen technológiát/technológiákat érdemes használni. Szakértő kollégáink ebben is tudnak segíteni!


Üzenet küldése:

(Max 2MB)