Bélyegző készítés

Minden típusú bélyegzőt készítünk, a zsebbélyegzőtől a legnépszerűbb önfestékező bélyegzőkön át egészen a szárazbélyegzőkig (és még azokon túl is).

Hogyan adhatod le bélyegző megrendelésed?

E-mail

E-mailen keresztüli megrendelésre is van mód, ebben az esetben a következő adatokra van szükségünk:

– a bélyegző pontos szövege
– a bélyegző típusa és/vagy mérete

Ha csak a szöveget tudod, de nem tudod, hogy mekkora bélyegzőre férne rá, segítünk eldönteni, hogy mekkora az a bélyegző amelyik a Te igényeidnek leginkább megfelel.


Személyes

Magától értetődő, hogy személyesen is leadhatod bélyegzőrendelésed. Ez a legjobb mód abban az esetben, ha sok kérdésre szeretnél gyors és pontos választ kapni. Ha erre nincs módod, akkor minden információt telefonon is el tudunk mondani, azonban rendelést fogadni telefonon keresztül jelenleg nem áll módunkban. Címünket és telefonos elérhetőségünket megtalálod a lap alján, vagy a Kapcsolat menüpontban.


Nagyobb darabszámú megrendelésnél kedvezményes árajánlatot adunk. Erre már 5 db feletti megrendelésnél is lehetőségünk van, érdemes megkeresni minket! 

Önfestékező szövegbélyegző

A legyakrabban használt bélyegzőtípus. Kialakítása miatt egyszerű használni, még a festékpárnát is ki tudod magadnak könnyen cserélni.

A legkisebb méretű 25 x 10 mm-es lenyomatot tud magába foglalni, a legnagyobb: 74 x 38 mm-t. Téglalap, négyzet és kör alakú bélyegző van belőle.

Felhasználási terület: számlázás, pályázatok, aláírás bélyegzők, általános irodai munkák.


Önfestékező zsebbélyegző

Biztos nem mondunk újdonságot, hogy ezek a bélyegzők azért olyan kicsik, hogy akár a zsebedben is elférjenek.

Miért? Mert a hordozhatóság volt a fő szempont, amikor kialakították őket.

Akkor érdemes ilyet vásárolnod, ha egy kis méretű, de mégis szép lenyomatot biztosító bélyegzőre van szükséged, ami nem festékezi össze a zsebed, autód, táskád.


Önfestékező fémbélyegző

Vannak olyan helyek, ahol egy műanyagházas bélyegző – strapabírósága ellenére is – viszonylag gyorsan elkopna. Az ilyen helyekre találták ki a fém vázzal megerősített bélyegzőket.

Ezek a bélyegzők erős igénybevételnek is ellenállnak így nyugodtan lehet őket csapkodni és dátumos kivitelben is kaphatóak.

Felhasználási terület: irodák, közintézmények, hivatalok, pénztárak.


Szárazbélyegző, dombornyomó bélyegző

Az extra hitelesítést igénylő iratokhoz szokták használni ezeket a bélyegzőket, mivel nagyon nehéz őket hamisítani, valamint fénymásolni, sem lehet őket.

40 és 50 mm átmérőjű típusok kaphatóak belőle, viszont egyelőre még nincs mód a webshopon keresztüli rendelésre. Szárazbélyegző rendeléséhez vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felhasználási terület: ügyvédi irodáknak, szerződésekhez, közokiratokhoz.


Hagyományos fanyeles bélyegző

Ez az a klasszikus bélyegző fajta, amelyik megelőzte az önfestékező bélyegzőket. Egy fa nyélre van ráragasztva a bélyegzőgumi és egy tintapárnára kell először rányomni a lenyomatot, hogy festékes legyen.

Gyakran használják tanárok, a diákok/tanulók munkáinak elismeréséhez és üzletek egy-egy rövid marketing üzenet közvetítéséhez.

Felhasználási terület: iskolák, irodák, üzletek, ex-libris pecsétek


Önfestékező kirakós bélyegző

Ez egy viszonylag kevésbé ismert, ugyanakkor talán sokaknak hasznos bélyegző típus. Erre a bélyegzőre nem kell készíteni egyedi bélyegzőgumit, mivel a hozzá járó karakterkészlettel egyesével rá lehet rakni azt a szöveget, amit szeretnél.

Előnye, hogy akkor sem kell új bélyegzőgumit csináltatni, ha változtatni szeretnél valamit a bélyegző szövegén. Hátránya, hogy nem annyira szép a szöveg tördelése és nem lehet rá logót vagy bármilyen más emblémát tenni.

Lenyomat típusok

Emblémás, logós

Embléma használatával könnyen lehet egyedi bélyegzőt készíteni. Ha a logónak van egy színű verziója, akkor az ideális a bélyegző lenyomat készítésére is.

Mi kell hozzá?
Az embléma vektoros rajza, – .cdr, .ai, .eps formátumban. Raszteres grafikákból is készítünk bélyegzőt, de ebben az esetben szürke árnyalatoktól mentesnek kell lennie az eredeti grafikának – vagyis fekete / fehérnek,- és nyomtatási méretben minimum 600 DPI felbontással kell rendelkeznie.

Aláírás

Azokban a munkakörökben, ahol napi szinten több tucat aláírásra van szükség, megkönnyítheti a munkát, DE nem alkalmazható hiteles aláírás helyett.

Mi kell hozzá?
Akár otthon vagy az irodában előkészülhet úgy, hogy egy sima A4 méretű lapra aláír vékony, tűhegyű filccel, vagy ha az nincs, vastagon fogó golyóstollal legalább ötször inkább nagyobb, mint kisebb méretben, és hozza el magával.
Természetesen e-mailben, digitális formátumban is tudjuk fogadni az aláírást. Ekkor a min. 600 dpi felbontással bescannelt lap képét küldje el nekünk.

Ex Libris

Klasszikus bélyegző típus, amivel magánkönyvtárak könyveit szokták megjelölni. Általában nagyon díszes, és különleges lenyomatú bélyegzők.

Mi kell hozzá?
Legegyszerűbb, ha kész grafikával érkezel, és akkor maximum apróbb átalakítást kell rajta végrehajtanunk, hogy bélyegző lehessen belőle. Akkor sincs viszont probléma, ha nincs grafikád, mi is szívesen elkészítjük Neked, csak mondd el/írd le az elképzelésed!

Cirill, görög, arab, indiai karakteres…

…vagy más idegen nyelvű vagy idegen írásjelekkel szedett szöveges bélyegzők.

Mi kell hozzá?
A szöveg gépelt változata digitálisan
(Cirill és görög betűknél kinyomtatva is elegendő.)


Hasznos tudnivalók

  • Egyéni vállalkozói bélyegző esetén a név mögött rövidítve célszerű odaírni, hogy „e.v.” és a bélyegzőn mindenképpen szerepelnie kell a vállalkozói azonosító számnak. 
  • Számlázáshoz használt bélyegzőn a név, székhely és adószám adatoknak kötelező szerepelnie, hivatali ügyintézéshez használt bélyegzőre pedig kell a bankszámlaszám és a cégjegyzékszám is.
  • Számlázáshoz vagy hivatali ügyintézéshez használt bélyegzőt, – ha több van, akkor legalább egyet, – ajánlatos színes festékpárnával (kék, lila, zöld, stb.) készíttetni, mert a fekete lenyomatot nem mindig fogadják el ott, ahol ügyintézéskor eredeti papírokat kell bemutatni fénymásolat helyett.
  • Ahol azonos bélyegzőből több is használatban van, érdemes egyedi sorszámot tenni a sarkukba, hogy az alapján egyértelműen be lehessen azonosítani, melyik bélyegzővel készült az adott lenyomat.
  • A bélyegzőt ugyanúgy használhatod marketing célokra, mint a névjegykártyát vagy a szórólapot. A lenyomaton megköszönheted a vásárlást, hirdetheted rajta weboldalad vagy fontosabb szolgáltatásaid. Egy érdekesebb grafikával vagy elrendezéssel felhívhatod magadra, cégedre a figyelmet.

Üzenet küldése:

(Max 2MB)