Lézergravírozás

Vállalunk lézergravírozási, -jelölési munkákat, 1db és 1.000.000db között is, számtalan különféle anyagra (fém, fa, bőr, papír, műanyagok, stb.) és hozott alapanyagokra is!

Lézergravírozás

Lézervágás

A fa anyagok vágása mellett vágható plexi, papír, számtalan textilipari alapanyag (pamut, filc, farmer, bőr és műbőr), de szívesen dolgozunk új, még nem letesztelt alapanyagokra is!

Lézervágás

Matrica készítés

Legyen szó kis méretű, 1-2cm-es matricákról, vagy több méteres üzletdekorációs öntapadós vinyl-ekről, mi fogunk tudni segíteni!

Matrica készítés

Reklámtárgy nyomtatás

Logózás, emblémázás, jelölés, direkt nyomtatás. Számtalan szót használunk ugyanarra a dologra: egy tárgyon legyen rajta egy üzenet. Lehet az logó, mottó, cím, telefonszám, üzleti terület neve, vagy bármi más. Mindig fel tudunk ajánlani valamilyen megoldási lehetőséget!

Emblémázás

Névjegykártya rendelés

Kerüljük a felesleges utazásokat: küldd el megrendelésed e-mailben, mi pedig kiszállítjuk a névjegykártyát!

Névjegykártya készítés

Tábla készítés

Kicsi, közepes, nagy méretű táblák. Fém, műanyag, fa alapanyagok. Nyomtatás hozott tárgyakra is, dekorálás már meglévő plexire is. Egészen a ruha kitűző táblától az akár 3x1.5m-es üzletdekorációs tábláig.

Tábla készítés

Bélyegző készítés

Minden fajtájú és típusú bélyegzőt készítünk, gyorsan és kíváló minőségben!

Bélyegző készítés

Fő tevékenységeink

Bélyegző készítés

Az évek alatt minden fajta bélyegzővel találkoztunk már.

Lézervágás

Gépeinkkel akár 10mm vastag anyagokat is át tudunk vágni!

Lézergravírozás

1-1.000.000 db között, számtalan alapanyagra.

Névjegykártya készítés

Online szerkesztővel könnyen, gyorsan lehet stílusos névjegykártyád!

Irányelvünk

A TCN Sign Studio egy kis családi vállalkozás, ahol abban hiszünk, hogy ha ügyfeleink elégedetten távoznak tőlünk, akkor az többet ér bármilyen hírlevélnél, vagy marketingnél.

Minden megkeresést végtelen alapossággal és precizitással kezelünk, a rendelési és gyártási folyamatot is igyekszünk - amennyire lehetséges - ügyfeleink igényeihez alakítani. Mivel kis cég vagyunk, nem vagyunk gúzsba kötve protokollokkal és standardekkel, gyorsan és hatékonyan tudunk alkalmazkodni.

Ez a hozzáállás az évek során már-már védjegyünkké is vált, sokszor hallottuk új ügyfeleinktől, hogy ezért (is) ajánlottak minket és ezért kerestek meg minket. Hiszünk benne, hogy eddigi sikereink nagyrészt ennek köszönhetőek és jövőbeli sikereinket is szeretnénk erre alapozni.

A TCN Sign Studio számokban

50.000 db
felett elkészített bélyegző
10.000-nél
is több elégedett ügyfél
6 db
precíz lézergép
2.000.000
elkészült nyomdai termék

Mivel foglalkozunk?

Lézeres megmunkálásban vagyunk talán a legjobbak, ez a legnagyobb erősségünk. Szinte minden igénnyel találkoztunk már, legyen szó akár több millió plomba ipari jelöléséről, akár egy-egy darab ajándéktárgy gravírozásáról. Amit lézerrel lehet gravírozni, vagy jelölni, azt mi el tudjuk készíteni és rengeteg alapanyagot tudunk vágni is.

Névjegykártya, szórólap, meghívó, matrica, plakát, poszter, reklámtárgy logózás, és a sort hosszan folytathatnánk. Korszerű gépeink és kiváló kollégáink lehetővé teszik a jó minőségű nyomdai termékek elkészítését, hogy megrendelőink örömmel térhessenek vissza hozzánk.

Bélyegző raktárkészletünkben megtalálható az összes jelenleg használatban lévő bélyegző típus, melyeket közel 20 éves tapasztalatunknak megfelelő szakértelemmel készítünk el.

Kiszállítás akár másnapra

Bizonyos rendeléseket akár már a megrendelést követő napon is ki tudunk szállítani!

Bízhat a TCN-ben

5*-os Google értékelésünk a garancia rá, hogy nagyon komolyan vesszük ügyfeleinket!

Sokféle tevékenység

Folyamatosan bővítjük tevékenységi köreinket, hogy még jobban kiszolgálhassunk!

Szakértő munkatársak

A gyártást közvetlenül koordináló munkatársainktól professzionális segítséget kaphatsz.

Rugalmasság, gyorsaság, minőségi munka és szolgálatkészség, egyszóval korrektség, ami leginkább a TCN Sign Stúdiót jellemzi. Amikor alkalom adódik rá, jó szívvel fogom Önöket ajánlani másoknak! A legközelebbi együttműködésig jó munkát kívánok!

ELTE | Horváth Judit - pr és marketing manager

TCN TCN TCN TCN TCN

Azért szeretünk a TCN-nel dolgozni, mert mindig biztosak lehetünk abban, hogy a legnagyobb odafigyeléssel kezelik a projektjeinket. Munkájuk során mindig pontosak, és a legfontosabb, hogy proaktív javaslataikkal nekünk is sokat segítenek a fejlődésben. Vakon merem őket ajánlani bármilyen kaliberű feladatra.

Edina's Paper Installations | Németh Edina - CEO, paper visionary

TCN TCN TCN TCN TCN

Nincs lehetetlen kérés számukra, mindig megvalósítják, azt amit kigondolunk, akár már tegnapra! ;) Gyorsaság, lelkiismeretesség, megbízhatóság.

AYCM | Pálmai Ágnes - irodavezető

TCN TCN TCN TCN TCN

Nagyon igényesek, gyorsak és megbízhatóak! A vállalkozásunk indulásakor rajtuk kívül 2-3 hasonló céggel voltunk még kapcsolatban, de messze a TCN bizonyult a legjobbnak minden szempontból így ma már csak tőlük rendelünk.

Mártogatós Catering | Prauda Gergő - CEO

TCN TCN TCN TCN TCN

Együtt-Működés. Segítenek, gondolkodnak, teszik a dolgukat kedvesen, hatékonyan. Visszajárunk, mert szeretünk a TCN kollégákkal Együtt-Működni.

MagNet Bank Zrt. | Wéber Klára - HR Generalista

TCN TCN TCN TCN TCN

Az első fanyeles bélyegzőm elkészítése körüli alaposság és körültekintés egyértelművé tette, hogy hosszútávú együttműködés veszi kezdetét. Az egyik legfontosabb szempont számomra a személyes kommunikáció és maximális minőség, a TCN mindkettőben az élen jár.

Studio NUR | Laki Eszter - alapító, grafikus, art director

TCN TCN TCN TCN TCN

Cégünk a Tracon Budapest Kft. évek óta dolgozik együtt a TCN Stúdióval. Főleg műanyag készülékek házának lézergravírozását szokták számunkra végezni. Mindig nagyon gyorsak, pontosak, hiba nélkül dolgoznak. Legnagyobb darabszámú rendelésünk közel 18000db volt, amit kb. 3 hét alatt az ígért határidőre el is végeztek. Csak ajánlani tudom őket.

Tracon Budapest Kft. | Tóth Gábor - értékesítési igazgató

TCN TCN TCN TCN TCN

A minőségi munka és a közvetlen, barátságos csapat miatt szeretünk a TCN-el dolgozni.A profizmust és a gyorsaságot úgy köszönjük meg, hogy mindig őket bízzuk meg nyomdai munkával! :)

IDBC Creative Solutions Kft. | Fekete Eszter - Back office és Marketing munkatárs

TCN TCN TCN TCN TCN

Oszd meg és uralkodj!

Mindig nagyon örülünk, ha viszontláthatjuk az általunk készített termékeket az interneten. A Facebook és Instagram oldalunkat is be lehet jelölni és a #tcnsignstudio hashtag is várja az újdonságokat!

Bélyegző készítés
Bőr lézervágás
Gravírozott réztábla
UV nyomtatott esküvői meghívó